Om mig och oss

Jag som driver Tilia Trädgård heter Eva Karlsson. Jag är från Norrland och uppvuxen i Umeå. Om man vill bli hortonom ”måste” man dock flytta till Skåne för att studera på Sveriges vackraste lärosäte i Alnarp. Efter examen bodde jag och min man Mats några år i Italien, där jag jobbade med biologisk bekämpning på Universitetet i Bologna.

När vi kom hem fick jag jobb på Åkarps Allväxtcenter, efter en tid blev jag ansvarig på deras uteavdelning. Vi flyttade till Norrto utanför Hörby där jag under några år hade en egen plantskola. Och, fyllde på min egen trädgård, så klart!

Nu vidareutvecklar jag min verksamhet med trädgårdsvandringar och med att hjälpa till med olika trädgårdsprojekt i hemträdgårdar.

När det är aktuellt med hjälp i din trädgård slår jag ibland ihop mina påsar med Eva ”2” (själv går jag under benämningen Eva ”1”…) Hon har gått sin utbildning på Vhilan och har lika lång erfarenhet i trädgårdsbranschen som jag har, alltså runt 20 år. Tillsammans utgör vi ett komplett team och jag vill påstå att det med vår gemensamma kompetens inte finns många frågor som vi inte kan besvara!